top of page

Market Research Group

Public·8 members

Eu Nu Te Mai AudViaţa Andreei Mantea a căpătat sens din ziua în care a devenit mămică, mai ales că sarcina a fost o adevărată surpriză. Andreea este o mamica fericita care isi creste singura copilul, iar uneori simte că nu mai face față.
Eu nu te mai aud


Download: https://www.google.com/url?q=https%3A%2F%2Fmiimms.com%2F2ugLLB&sa=D&sntz=1&usg=AOvVaw0u858UTzm_5HXc3MmEb9Qu"Vreau să pleci de acasă, să stau și eu liberă! Să nu te mai văd, să nu te mai aud, să nu mai aud: mama, mama, mama... de 70 de ori pe zi. Nu am nimic cu tine, dar vreau să te joci și tu cu copii de vârsta ta. Eu nu mă descurc. Eu nu știu ce să mai fac ca să te mulțumesc. Eu nici nu știu cum să cresc un copil de genul ăsta. Nu știu cum.", i-a spus Andreea lui David.


"Tu ești perfect! Mie îmi place la nebunie de tine. Eu te iubesc oricum, că ești bun, că ești rău. Problema mea e alta. Nu știu cum să mă comport cu tine și nu știu cum să te cresc. Orice aș face nu e bine", i-a explicat Andreea fiulu ei.


* Vreau să-ţi aud permanent lamentările, că umezeala ţi-a înfoiat părul şi nu se mai distinge ombré-ul, vreau să-ţi explic la infinit că eu te vreau şi pieptănată şi ne, că te vreau la fel de tare şi în mall şi în cafenele, şi în dormitor şi în bucătărie, şi cu tocuri şi în tenişi. E prea mult?


Atât eu cât și fiul meu suntem mari fani lasagna. Dar mari! Bine, lui probabil i se trage de la simpatia mare pentru Garfield. Cert este că aud foarte des întrebarea: când mai mâncăm lasagne? Cel mai des fac aceste lasagne alla bolognese cu ragu clasic italian și sos bechamel (besciamella).


Despre cum se face sosul bolognese (ragu alla bolognese) după rețeta autentică italiană am povestit amănunțit aici. În mod tradițional se folosește carne de vită dar se acceptă și amestecul vită-porc. Este recomandat ca acest sos sa se prepare cu o zi in avans pentru a scurta timpii de gatire ai lasagnei.


Lasagna alla bolognese se face cu ragu alla bolognese care se recomanda a fi preparat cu o zi inainte (daca nu aveti timp in aceeasi zi). Acesta se face din carne de vită și sos de roșii. Am folosit delicioasa passata di pomodoro de la Mutti. Nu vă puteți imagina cât de gustoasă este!


Sosul bechamel se face astfel cum am descris aici. Pe scurt, într-o cratiță încăpătoare am topit untul și am adăugat făina. Am amestecat bine cu telul și am gătit 2-3 minute acest roux (rântaș alb) la foc mediu. Am înfierbântat laptele într-o altă oală și am început să-l adaug treptat la rântașul alb. Am amestecat până s-au desfăcut cocoloașele. În final am adăugat condimentele.


Deasupra turnăm câte un polonic de sos bechamel și un polonic de ragu. Peste sosul roșu se presară o parte din parmezanul ras (acesta trebuie împărțit în 6 ca să ajungă până la ultimul strat). Punem din nou foi și apoi deasupra bechamel, apoi foi și ragu. Repetăm operațiunea până stratificăm cele 6 rânduri de foi.


Deasupra se pune fie doar bechamel, fie o combinație de ragu cu bechamel. Eu am pus din ambele. Unii pun parmezan ras, alții nu. Eu nu am pus ca să nu se ardă la copt. Lasagna mea are destul parmezan în interior. Am păstrat a 6-a parte din parmezan pentru a-l presăra la final, după coacere.


Lasagna se coace la cuptorul preîncins la 180 C timp de 30-40 de minute (funcția sus+jos+ventilație sau treapta medie/mare la cuptoarele pe gaz). Ce bine miroase în bucătărie!! Priviți ce fain s-au rumenit ambele tăvi de lasagne! Acum le-am presărat cu parmezanul rămas și le-am lăsat vreo 15 minute la odihnit.


Buna. As vrea sa fac reteta si sa congelez . In ce stadiu se congeleaza? Pe ce perioada se poate consuma? Sunt in luna 8 de sarcina si vreau sa pregătesc in avans ceva delicios si sățios. Ce alte retete de la Savori Urbane poti recomanda pentru congelare? Iti multumesc frumos


In alte rețete de lasagna se pune foaie ,apoi sos beshamel , apoi sos bologniese. Aici am văzut ca se pune foaie, sos beshamel, foaie, sos bologniese. Am înțeles bine? Nu am făcut niciodată și rețeta ta mi se pare cea mai pe gustul meu. Te rog lamureste-mă !


Plecarea din Moldova a specialiștilor IT e la fel ca și plecarea oricăror altor specialiști. Adică, bun, să ziceam că 10 ani în urmă, când se făceau bani puțini în domeniu, ofertele din Vest erau mai tentante, acum însă e diferit.


Locuiește în Irlanda de cinci ani. A făcut cafea și a descleiat gume de mestecat de sub mese la Starbucks, iar în ultimii 3 ani a lucrat la eBay cu vânzătorii din Europa de Est. A fost ok la joburile astea, dar cel mai tare îi place să scrie.


Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uridirecte spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat.Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți permaterial și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.


6 Când a auzit Pilat de Galileea, a întrebat dacă omul acesta este galileean. 7 Şi când a aflat că este de sub stăpânirea(KR) lui Irod, L-a trimis la Irod, care se afla şi el în Ierusalim în zilele acelea. 8 Irod, când a văzut pe Isus, s-a bucurat foarte mult, căci de mult dorea(KS) să-L vadă din pricina celor auzite(KT) despre El şi nădăjduia să-L vadă făcând vreo minune. 9 I-a pus multe întrebări, dar Isus nu i-a răspuns nimic. 10 Preoţii cei mai de seamă şi cărturarii stăteau acolo şi-L pârau cu înfierbântare. 11 Irod(KU), cu ostaşii lui de pază, se purtau cu El cu dispreţ şi, după ce şi-a bătut joc de El şi L-a îmbrăcat cu o haină strălucitoare, L-a trimis înapoi la Pilat. 12 În ziua aceea, Irod şi Pilat(KV) s-au împrietenit unul cu altul, căci erau învrăjbiţi între ei mai înainte.


50 Era(LW) un sfetnic al soborului, numit Iosif, om bun şi evlavios, 51 care nu luase parte la sfatul şi hotărârea celorlalţi. El era din Arimateea, o cetate a iudeilor, şi(LX) aştepta şi el Împărăţia lui Dumnezeu. 52 Omul acesta s-a dus la Pilat şi a cerut trupul lui Isus. 53 L-a(LY) dat jos de pe cruce, L-a înfăşurat într-o pânză de in şi L-a pus într-un mormânt nou, săpat în piatră, în care nu mai fusese pus nimeni. 54 Era Ziua(LZ) Pregătirii şi începea ziua Sabatului. 55 Femeile care(MA) veniseră cu Isus din Galileea au însoţit pe Iosif, au văzut(MB) mormântul şi felul cum a fost pus trupul lui Isus în el, 56 s-au întors şi au(MC) pregătit miresme şi miruri. Apoi, în ziua Sabatului, s-au odihnit, după(MD) Lege.


9 La(ML) întoarcerea lor de la mormânt, au povestit toate aceste lucruri celor unsprezece şi tuturor celorlalţi. 10 Cele ce au spus aceste lucruri apostolilor erau: Maria Magdalena, Ioana(MM), Maria, mama lui Iacov, şi celelalte care erau împreună cu ele. 11 Cuvintele acestea li(MN) se păreau apostolilor basme şi nu le credeau. 12 Dar(MO) Petru s-a sculat şi a dat fuga la mormânt. S-a plecat şi s-a uitat înăuntru, dar n-a văzut decât fâşiile de pânză, care stăteau pe pământ; apoi a plecat acasă, mirat de cele întâmplate.


50 El i-a dus până(NT) spre Betania. Şi-a ridicat mâinile şi i-a binecuvântat. 51 Pe când îi binecuvânta, S-a despărţit de ei şi a fost înălţat la cer. 52 După ce(NU) I s-au închinat, ei(NV) s-au întors în Ierusalim cu o mare bucurie. 53 Şi tot timpul stăteau în Templu(NW) şi lăudau şi binecuvântau pe Dumnezeu. Amin.


23 Pe când era Isus în Ierusalim, la Praznicul Paştelor, mulţi au crezut în Numele Lui, căci vedeau semnele pe care le făcea. 24 Dar Isus nu Se încredea în ei, pentru că îi cunoştea pe toţi. 25 Şi n-avea trebuinţă să-I facă cineva mărturisiri despre niciun om, fiindcă El(BW) Însuşi ştia ce este în om.


Copyright of the Cornilescu Bible 1924 belongs to British and Foreign Bible Society. Copyright 2010, 2014 of the revised edition in Romanian language belongs to the Interconfessional Bible Society of Romania, with the approval of the British and Foreign Bible Society.


Manastirea Cozia, fiind situata pe un drum european , mi s-a parut mai animata decat Gara de Nord. Oameni grabiti, aflati in tranzit , trec rapid in revista mormantul lui Mircea cel Batran iar unii afla cu uimire ca Mihai Viteazu a avut o mama. Adevarul este ca, dupa cum s-a luptat cu dusmanii acestei tari , parea a nu fi avut nici mama si nici tata . Indiferent ca sunt in cautarea unui veceu sau a unui loc de fumat romantic situat pe malul Oltului, tot aprind o lumanare , ba chiar arunca un leu in fantana din apropierea bisericii. Cei dotati cu simt artistic , constienti de caracterul trecator al vietii lor pe pamant, pun mana pe un spray si isi eternizeaza prezenta pe zidurile exterioare ale manastirii . Credinciosii stiu insa ca numai numele scrise in cartea bisericii vor fi strigate in Ziua Invierii, asa ca si le scrijelesc peste picturile bisericesti .


Am stat in apropierea mormintelor unor personalitati gigantice dar mi s-a parut ca nu as putea rezista la forfota neincetata si sunt convins ca sufletele adormitilor au fugit de multa vreme in alte locuri mai linistite. In cautarea linistii fiind si eu , am dat o fuga la celelalte doua buticuri religioase aflate in adminstrarea Coziei : Schitul Sfantului Ioan la Piatra sau Cozia Veche si Schitul Cornetu. Primul butic religios vinde cu mare succes spovedanii si sfaturi de viata, avand in echipa de vanzari un calugar dotat cu o adanca cunoastere a sufletului omenesc ce poate astfel oferi fiecarui pelerin tot ce isi doreste sa auda. Mi-am dat seama ca m-a citit intr-o fractiune de secunda dupa cum m-a salutat , in ciuda faptului ca se afla la volanul unei masini germane de ultima generatie, semn ca reprezentantii Bisericii Ortodoxe Romane sunt departe de criticile rautacioase referitoare la inapoierea lor. Doar mirenii se afla la nivelul intunecatului Ev Mediu, lucru cu care slujitorii Domnului par sa se fi impacat .


Aceeasi fuga din calea navalirilor externe am observat-o si la Manastirea Turnu. La urma-urmei din acest motiv au si aparut manastirile. La Turnu , cine are ochi de vazut poate observa cat de mult au evoluat actualele manastiri fata de gradul de confort mai mult decat arhaic al chiliilor sapate in piatra. Aceasta manastire , fiind un pic mai retrasa , mi-a oferit atat de mult cautatele clipe de liniste, dar tinuta mea vestimentara mai putin ortodoxa a starnit mania habotnicilor veniti in pelerinaj cu autocarele si nu ca trogloditul de mine, pe jos, cale de cativa kilometri , asa ca a trebuit sa fac aidoma calugarilor si sa fug din calea fervorii religioase , deoarece simteam ca-i impiedicam sa fie mai aproape de Dumnezeul lor , altul decat cel in care cred eu . 041b061a72


About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...
Group Page: Groups_SingleGroup
bottom of page